Arkisto

Joulukuun 17. päivänä pidimme Puikkarissa joulujuhlan. Lauloimme joululauluja ja söimme perinteisen jouluaterian. Juhlan pääjärjestäjänä toimi Irma Tunturi ja juhlan vetäjänä toimi Kimmo Lahtinen. Mukana oli myös muutama Keski-Espoon Eläkkeensaajien edustajaa, joista vuoden vaihteessa tulee yhdistysten fuusion myötä Kauklahden Eläkkeensaajien jäseniä.

Irma ja Marjut sekä neuleet.
Kuvassa vieraamme Kimmo Kiljunen ja yhdistyksemme puheenjohtaja Kimmo Lahtinen
Tamminiemessä 6.12.2014
Rauha Toiviainen 85 vuotta
Naantalista löytyi näin iso pahka. Kuvassa pahkan kanssa ikinuori Esko Honka, puh.joht. Kimmo Lahtinen ja toim.tarkastaja Heikki Mertaniemi

Kauklahti-seura ry järjesti joulukuussa 'Elävän joulukalenterin'. Eläkkeensaajat osallistuivat siihen 10.12.2015 luovuttamalla kutomiaan sukkia, lapasia ja hypistelymuhveja Kauklahden elä ja asu-seniorikeskuksen asukkaille. Samalla myimme joululeivonnaisia palvelukeskuksen aulassa.

 

 

Itsenäisyyspäivänä 2015 vierailimme Villa Kokkosessa kuuntelemassa sinivalkoista joulukonserttia. Kuvassa Villa Kokkosen isäntäväki pianisti Elina Viitaila ja oopperalaulaja Antti A. Pesonen. Hieno tilaisuus!

 

 

 

 

 

 

Kimmo Kiljunen oli vieraanamme 5.3.2015. Aluksi hän kertoi Suomen lipun historiasta. Varsinaisen esityksensä hän piti kirjoittamastaan kirjasta "Eläkeläisten taitettu itsetunto" Seniorikansalaisena nyky-Suomessa. Hänen esityksensä kirvoitti jäsenemme vilkkaaseen keskusteluun ja moni hankki kirjan itselleen.

 

 

 

 

Olimme suurella joukolla Itsenäisyyspäivän konsertissa Tamminiemessä. Opastetun kierroksen Urho Kekkosen-museossa jälkeen saimme nauttia sopraano Tanja Kauppinen-Savijoen laulusta säestäjänään Kaj Ekman. He esittivät Jean Sibeliuksen, Ilmari Hannikaisen, Ilkka Kuusiston Ja Erkki Melartinin yksinlauluja sekä Oskar Merikannon säveltämät Laulun ja Merellä pianosovituksina. Konsertti loppui juhlallisesti yhteisesti esitettyyn Maamme-lauluun.

 

Yhdistyksemme kunniapuheenjohtaja RAUHA TOIVIAINEN täytti 85 vuotta 26.9.2014. Jäsenistö kävi joukolla onnittelemassa tätä toimintamme tarmonpesää.

 

 

NAANTALINMATKALTA

Terveisiä Naantalista! Yhdistyksemme jäseniä oli peräti 36 henkeä kevätretkellä, joka suuntautui Naantaliin. Saimme tutustua Kultarannan puutarhaan, joka oli vielä ihan alkutekijöissään kukkia ajatellen. Kokonaisuudesta sai  kuitenkin jonkinlaisen käsityksen ja uskallanpa veikata, että moni meistä suunnittelee matkaa kesäiseen Naantaliin.

Naantalin kylpylä oli yöpymispaikka ja sen tarjoamia palveluja käytettiin ahkerasti. Parasta oli yhdessä vietetyt hetket jutellessa ja saatiin maailmaakin parannetuksi.

Kotimatkalla tutustuimme Kahvi-museoon ja saimme juoda hyvät kahvit ja syödä maistuvaa kakkua. Porukka löysi lapsuudestaan tuttuja kahvipaketteja...

Hvyin sujuneesta matkasta kiitokset Astor- matkailupalveluille sekä oman yhdistyksemme matkavastaava Rauhalle.

 

Yhteisöllisyys toiminnassamme

Kauklahden Elä ja asu-seniorikeskuksessa on monipuolista toimintaa, johon eläkkeensaajatkin pääsevät osallistumaan. Yhdessä järjestimme Laskiaisen hattujuhlan, jossa tanssimme karaokelaulannan tahtiin ja halukkaista otettiin hienot valokuvat. Maaliskuussa seniorikeskus oli kutsunut Vieno Kekkosen ja Pekka Pentikäisen tanssittamaan keskuksen asiakkaita, asukkaita ja eläkkeensaajia. Molemmissa tapahtumissa on tosi hauskaa. Kuva-osiossa kuvia tapahtumista.

 

Yhdistyksemme jäsenten kuvia hattujuhlastamme pääsi Eläkkeensaaja-lehden 4/2014 etusivulle. Samaan lehteen pääsi myös yhdistyksen sihteerin Marja-Liisa Lahtisen kirjoitus Kauklahden Eläkkeensaajien toiminnasta kevätkaudella 2014. Kirjoitus oli osa Tiedottamalla tutuksi-verkkokurssin tehtäviä.